Disa fotografi të reja të  Meizu Pro 7 kanë dalë në sipërfaqe, duke zbuluar opsionet me ngjyrat e ndryshme për pajisjen e ardhshme. Grupi i parë i fotove zbulojnë një pajisje premium në ngjyrë të hirtë.

Fotoja e dytë e rrjedhur, zbulon tre opsione ngjyrash: e kuqe, e zezë, dhe ari.

Ngjyrën e artë dhe të zezë i kemi parë edhe në TENAA. Informatat tjera të dobishme nga këto pamje tregojnë sugjerojnë se telefoni do të ketë mCharge, edhe pse ne nuk shihet sigurt nëse kjo është Super mCharge që kompania zbuloi në MWC këtë vit.

Meizu Pro 7 është vendosur të bëhet zyrtar më 26 korrik