Në skedinën e sotme vijnë 4 parashikime të tjera për ata që deshirojnë të kapin lek nga bastorja.

Duke u fokusuar në 4 ndeshje të kampionateve të ndryshëm, ne iu referojmë 4 sfida dhe parashikimet tona mbështetur në koeficientët e kompanisë “ExtraBet”.

1.Inter – Sampdoria 1 1.55
2.Zaragoza – Valencia 3+ 1.80
3.Oostende – Chaerleroii ( Belgjike ) 3+ 1.90
4.Empoli – Pescara gol gol 3+

Inter-Sampdoria 1/3+ (2.05)

Fylde-Wrexham 2+ (2.90)

Leicester-Leeds 3+ (1.70)

Cittadella-U.Venezia 1 (2.10)

Koeficent: 20.9