Fotografi të rralla se si dukje Prishtina dikur:

1. Shkolla fillore “Elena Gjika”.Image

2. Tash ku është ATK-ja. Image

3. Pamje nga një rrugë e Prishtinës.Image

4. Objekti ku është redaksia e Kohës Ditore dhe restoranti Rings.Image

5. Veterniku.Image

6. Dikur Hotel Union, tash që është The United Colors  of Benetton.Image

7. Hotel “Bozur” ku tash është Hotel “Swiss Diamond”.Image

8. Pamja e qytetit nga lartë.Image

9. Ish- Xhamia “Junus Efendi” në Prishtinë, e ndërtuar në vitin 1551 kurse e shkatërruar më 1954 .Kjo Image