Janë të shumta dhe të çuditshme testet që po iu bëhen dy telefonëve aktualisht më të mirë në treg, iPhone X dhe Samsung Galaxy S8.

Testi i radhës është bërë në Indonezi ku është testuar qëndrueshmëria ndaj produkteve të lëngshme dhe nxehtësisë.

Rezultati ka qenë mahnitës pasi që dy telefonët arrijnë t’i rezistojnë dy proceseve duke punuar normalisht.