Në fakt dy vëllezër kishin trashëguar tokën nga babai i tyre, por prona e njërit u zvogëlua për shkak të ndërtimit dhe zgjerimit të rrugëve dhe kjo bëri që ata të grinden mes vete, transmeton Telegrafi.

Pronari i saj kishte ndërtuar një ndërtesë shumë të ngushtë në vitin 1954 në hapësirën prej 120 metra katrorë, duke ia bllokuar kështu vëllait të tij pamjen nga deti.

Në fillim kjo ndërtesë kishte ngjyrë të verdhë, por së fundmi është ngjyrosur me të vjollcë me qëllim që të “zbukurohet” lagjja.