Shqiptaret nuk po heqin dorë nga martesa me serbët. Madje kohëve të fundit martesat po vazhdojnë masivisht.

Disa nga serbët janë kundër këtyre martesave. Mirëpo ka të tillë që mendojnë ndryshe duke thënë se gratë shqiptare janë vetësakrifikuese, i respektojnë burrat dhe familja për to është e shenjtë. Kjo është e tmerrshme për popullin shqiptare nga keto lavire se cfarë bëjne ne serbi…