Blero një këngëtar i mirë dhe i pëlqyer, duket se ka qenë me fat pasi që pranë vetës ka një femër aq të bukur si Afrona Dika.

E kjo e fundit përveç që është e dashura dhe e fejuara e këngëtarit Blero, është edhe modele e njohur.

Sonte Afrona shfaqet në një foto ku duket se është bërë gati që të dal, por çka na bije në sy tek kjo fotot është gjoksi i saj. Madje në gjoks ajo ka një pikë të zezë të cilën deri më sot nuk e kemi vënë re!

E ne ua sjellim këtë foto të bukuroshes Dika që ta shihni se sa elegante duket sonte ajo. Por, duke mos harruar t’iu themi se mbajeni vetën çuna tek sa e shikoni pikën e zezë, nëse iu bije në sy!