Është cilësuar çdoherë si njëra ndër këngëtaret tona e cila ka bukuri natyrale, shkruan “Kosovarja”.

Leonora Jakupi edhe sonte shfaqet e tillë. E bukur dhe me shumë shije. Ajo është grimuar lehtë dhe me një pamje shumë të bukur ka pozuar, ku më pas këto foto që do i shihni edhe ju tani, kanë marr shumë pëlqime dhe komente pozitive. Thjesht Leonora është bukuroshe, këtë na e ka dëshmuar ndër vite prej se është paraqitur publikisht, dhe edhe sonte duket e tillë.

Ja shikojeni tani Norën në disa foto që tregojnë bukurinë e qe natyrale.