Dan Blizerian është një nga personazhet më të përfolur në rrjetet sociale. Kjo jo vetem për faktin se është një nga meshkujt më të pasur në glob, por edhe mënyrën e çmendur të jetesës që bën, mes femrave super seksi, armëve, drogës dhe shumë të tjerave.

Ajo që jua përshkruan më së miri mënyrën unikale të jetesës ë tij është pikërisht kjo video e mëposhtme, ku shfaqet momente të ndryshme, që nga krokodilët, gjarpërinjtë gjigantë , apo majmunët e deri te festat luksoze me alkool lum dhe femrat bukuroshe.

Nga fundi i videos do të keni mundësinë të shikoni edhe momentin, kur një bukuroshe gjoksmadhe i bën një “masazh” special me gjinjtë e saj gjigante, aq sa Dan grihet më pas i trullosur, si të kishte pësuar një “knock-out”-i… Mos e humbni këtë moment…!/syri/