Një video e publikuar në Facebook nga SPROTbible, tregon se si e kalon një ditë të zakonshme ylli portugez Cristiano Ronaldo.
Dita e Cristiano Ronaldos fillon në ora 6:30 të mëngjesit, rutinë kjo që përfshin një mëngjes të shëndetshëm dhe ushtrime.

Videoja e publikuar në Facebook ka më shumë se 5 milionë shikime, transmeton Gazeta Express.

Shikojeni: