Dyshja Majk dhe Yll Limani sjellin bashkëpunimin e tyre.
“Krejt t’i fala” ka emrin kënga që vjen në bashkëpunim me dy artistët shumë të dashur të skenës sonë muzikore, Majk dhe Yll Limani.

E këngës së bukur i është bashkuar edhe një videoklip i punuar me profesionalitet, i punuar nga Imagine, shkruan Gazeta Express.

Kënga është shkruar nga vetë dyshja, ndërsa nuk i kanë ikur stilit të tyre muzikor.