Reperi Gold Ag ka thënë disa fjalë me të vërtetë emocionuese në emisionin ‘Tour de Cool’.
Arian Agushi, i njohur si Gold Ag është dashur të flasë për personin më të rëndësishëm për të, të cilin e ka inspirim dhe e ka përcjellë gjatë gjithë jetës.

Ariani pa menduar shumë ka vendosur të flasë për nënën e tij dhe për vështirësitë që ka pasur në jetë para se të bëhej i famshëm.

Ndiqni rrëfimin e Goldit në videon më poshtë: