Kështu duket ajo tani, shumë vite pas serialit të famshëm Kloni.
Veç roleve të saj aktorja Giovanna Antonelli tërheq vëmendjen edhe me format e saj. E njohur në vendin tonë si “Zhadja”, ajo vazhdon të gëzojë forma perfekte trupore.

Telenova “Kloni” ku Gjovanna kishte rolin kryesor u transmetua në televizionet shqiptare në 2004-2005.

Pavarësisht moshës, ajo vazhdon të qëndrojë e bukur dhe e re. Këto janë fotografitë e fundit që ajo ka publikuar në Instagramin e saj.