Zot Hamren e kishte shitur automjetin e tij Ford 2D të prodhuar në vitin 1936 për të mbuluar shpenzimet e studimit të vajzës së saj.

Makina Ford 2D e vitit 1936 ishte objekti me i shtrenjtë që kishte ai që kur ishte 16 vjeç, por më pas ishte detyruar që ta shiste pasi duheshin para për studimet e vajzës së tij Stephanie.

Duke e ditur shumë mirë vlerën e automjetit te babai i sa, vajza, Stephanie u vu në kërkim të makinës së të atit, ku pas shumë vitesh e gjeti dhe e ribleu.

Pas disa muajsh nga blerja, ajo organizoi një surprizë shumë të bukur në mënyrë të fshehtë bashkë me mamanë e saj, 21 vite pas shitjes së makinës së të atit.

Shiko Fotot dhe Videon më poshtë: