Deputeti Milaim Zeka ishte i ftuar këtë javë në emisionin n’Kosovë Show.
Anëtari i Nismës Socialdemokrate ka folur për raportet me Jakup Krasniqin, Fatmir Limajn, Billall Sherifin dhe Frashër Krasniqin.

Gjithashtu Zeka ka komentuar korrupsionin në Kuvendin e Kosovës.