Shkenda Dubova u është rikthyer rrjeteve sociale.

Këngëtarja Shkenda Dubova është rikthyer në rrjete sociale prej të cilave qe një kohë ka pauzuar.

Ajo nëpërmjet disa Instastory sot u është përgjigjur pyetjeve të ndjekësve dhe në njërën prej tyre ka treguar moshën.

 

Shkenda është vetëm 28 vjeçe dhe nëse e shikon nga jashtë duket më e pjekur në moshë, andaj ky fakt nuk ka pasur se si të mos i befasoi të gjithë