Ish Komandant i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës,Hafir Hoxha ka shpalosur planin e tij për të mbrojtur vendin nga sulmet eventuale të ushtrisë taksore.

Ai përmes një postimi në Facebook ka shkruar se po të jetonte në Kosovë do të formulonte në “Mbrojtjen Civile me plan operativë të saktë dhe profesional ku për 2 orë do ti kisha bllokue të gjitha drejtimet e sulmeve eventuale të Ushtria Tokësore të Serbisë që për një vit vetëm sorrat kishin kalue në pjesën taksore të Kosovës”.

Postimi i plotë:

Si të mbohet shteti nga sulmet eventuale të ushtris toksore !

Po të isha në KS vetëm me kamion, eskavatorë dhe makineri të rëndë që kemi në firma private do ti kisha regjistruar dhe formular ne Mbrojtjen Civile me plan operativë të saktë dhe profesionel ku per 2 orë do ti kisha bllokue të gjitha drejtimet e sulmeve eventuale të Ushtria Toksore të Serbise qe per një vit vetëm sorrat kishin kalue në pjesen toksore të Kosovës !!!

Njësit e Gjenjos sot më këtë makineri që ja në KS do të ishin më të fortat në rajon !!

KËTO DUHET ME DIT KUSH SI ME I ORGANIZUE , KUSH , KU, KUR, SI , ME KË, PSE !?

Keni vërejte vetëm një rreshqitje e vogëla të dheut diku sa koh bllokohen rrugët !!!

Po me këto makina paramendoni çka ish bërë !

Lirisht u kisha thën popullit tim fleni dathë !!!!

Vetëm ushtarakët e këmbësorisë, tankistët dhe të gjenjos e din çka po flas !!!

Këtë organizim unë e kam pas të organizuar dhe kam demonstruar në Komunën e Vitisë sa isha Drejtor i Mrojtjes Civile 2002-2005 .

Ja njesitet e Mbrojtjes Civile vitin 2005 ne Viti , të cilat jan shuar nga përfundimi i mandatit timë në atë detyrë