Femra u ngrit e traumatizuar dhe sulmoi mashkullin e saj, por përleshja nuk zgjati shumë pasi “mbreti i xhunglës” preferoi të tërhiqej.

Udhëzuesi i Safarit, Joshua Loonkushu, i cili realizoi filmimin, zbuloi se në 8 vitet e tij të udhëzimeve nuk kishte parë kurrë një rast të tillë.

“Unë nuk mund të imagjinoj se luani mashkull do të sillej kështu! Ai u ngrit dhe vazhdoi të ecte drejt luaneshës, pothuajse fshehurazi”.

“U thashë vizitorëve të mi se kemi diçka mjaft interesante këtu. Në 8 vitet e mia si udhëzues, ky ishte rasti i parë i këtij lloji! Kurrë nuk kam parë diçka si kjo”.