Bukuroshja dhe këngëtarja Anxhelina Hadërxhonaj ka bërë një shëtitje sot dhe duket se e ka pasur shumë nxehtë në Los Angeles
Bukuroshja derisa shihet se është në shëtitje ka postuar dy fotografi ku në njërën shihen pothuajse gjysma e gjinjve të saj.

“Flasin pas shpinës sime por kur ata me shohin me respektojnë”, ka thënë ajo.

Anxhelina është duke tentuar për të vazhduar karrierën e saj në Amerikë, derisa nuk është shumë aktive me karrierë në trojet shqiptare.