Sonte këngëtarja Gresa Behluli ka kanagjegjin e saj , ku të ftuara janë edhe shumë këngëtare të estradës.

Sigurisht që festa e saj po përbën interesim publik, pasi Gresa prej vitesh është pjesë e skenës muzikore.

Dhe, ajo është vajza e një prej këngëtareve më të mëdha në vend, këngëtares Shkurte Fejza.