Kenza Halimaj është vajza e deputetes se Nismes Socialdemokrate Albulena Balaj-Halimaj, e cila si 5 vjeçare ka njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze si dhe të shtetëve në mbarë botën.

Kenza Halimaj, në një video të publikuar nga deputeja Balaj-Halimaj, shihet se si i njeh gjithë flamujt e shteteve që i paraqiten.

Përveç kësaj, Kenza ka talent edhe ne kendim, ajo vërehet në videot e publikuara nga deputetja Balaj-Halimaj se ka një zë të ëmbël dhe një talent të madh në këndim. Në një video dëgjohet duke e kënduar hymnin e flamurit në mënyrë magjepëse.