Një aksident trafiku në mes të një veture dhe një fugoni ka ndodhur sot në magjistralen Prishtinë-Podujevë, saktësisht në fshatin Lluzhan.
Si pasojë e këtij aksidenti, lëndime trupore kanë marrë tre persona.