Një aksident trafiku ka ndodhur në magjistralen Prishtinë-Gjilan. Në bazë të fotografive shihet se si një veturë është rrokullisur.

Policia dhe autoambulanca ka dal në vendin e ngjarjes.

Përveç dëmeve materiale ende nuk dihet nëse ka persona të lënduar nga aksident.