Një aksident zinxhiror trafiku që ka ndodhur në Denver, raportohet të ketë lënë disa persona të vdekur dhe të paktën 10 tjerë të lënduar, kur një traktor u përplas në disa vetura.

Aty menjëherë u pa se si shpërtheu zjarri i madh që kaploi tre kamionë dhe 12 vetura, kurse zëdhënësi i policisë në Lakewood të Colorado ka njoftuar se kanë dalë në vendin e ngjarjes së bashku me ekipet e zjarrfikësve