Sekretarja amerikane për Siguri Kombëtare, Kirstjen Nielsen, e cila ka zbatuar disa politika kontraverse kufitare të presidentit amerikan, Donald Trump, ka njoftuar për dorëheqjen e saj nga kjo pozitë.

Nielsen e ka cilësuar punën në këtë department “nder jetësor”.

Presidenti Trump ka njoftuar përmes një postimi në Twitter se në këtë pozitë do të emërohet përkohësisht Komisionari për Dogana dhe Mbrojtje Kufitare, Kevin McAleenan.