Arbana Osmani është një nga fytyrat e ekranit më të dashura për publikun.

Një ndjekëse i la asaj një koment ofendues, ku i shkroi “Kur qesh edhe ti me kto dhemb si qen…se di dmth…”.

Arbana i ka reaguar duke e publikuar bisedën dhe i është përgjigjur me “Kurrë nuk do të ndalem së buzëqeshuri, më vjen keq”.