Miriam Cani njihet për bukurinë e saj natyrale dhe thjeshtësinë, por këtë herë erdhi më ndryshe.

Këngëtarja e njohur dhe shumë e dashur për publikun, Miriam Cani ka ardhur ekstravagante në një fustan plotë shkëlqim.