Një zjarr katastrofik në katedralen e Notre Dame të Parisit ka lënë një komb që mban zi për shkatërrimin e “epiqendrës” kulturore dhe historike të tij, ndërsa policia franceze tani heton nëse zjarri është shkaktuar nga aksidenti.