Më poshtë gjeni disa përfitime të tjera që ju mund të merrni nga konsumimi i lëvorës së mollës:

-Detoksifikon mëlçinë tuaj

-Ul nivelin e kolesterolit të keq

-Eshtë plot me vitaminë B12 kështu që do t’ju ndihmojë kundër pagjumësisë.

-Ul ethet

-Lufton kapsllëkun dhe diarenë

-Ajo stimulon prodhimin e lëngjeve të stomakut kështu që është e mahnitshme kundër ulçerës dhe gastritit.

-Lëkura e mollës është plot me fosfor kështu që është e mahnitshme kundër problemeve me kujtesën.