Mohamed Salah ka pranuar se shënimi i golave është vazhdimisht në mendjen e tij pasi në formë spetakolare i dha fund ecurisë negative të tij prej tetë ndeshjeve pa shënuar.

“Mendoj se si sulmues duhet që të shënoj. Gjthmonë, unë mendoj se si të shënoj”.
“Jam shumë i lumtur që shënova gol dhe i ndihmova ekipit. Kjo është gjëja më me rëndësi për ne”, deklaroi Salah.