Bella vazja e Valdrinit dhe Editës dje e festoi një vjetorin e lindjes.

Në këtë ditë të rëndësishme përveç urimeve familja gjithashtu ka organizuar një festë përrallore për të.

Si Valdrini ashtu edhe Edita kanë publikuar disa pamje nga festa e ditëlindjes së Bellës.