Një veturë është vet-aksidentuar sot rreth orës 16:00 në fshatin Zahaq të Pejës. Si pasojë, vetura është rrokullisur.

Nuk dihet nëse ka të lënduar.

Vetura, e cila për arsye të panjohura ka humbur drejtimin, dhe duke u rrokullisur ka dalë jashtë rrugës.

Njësitet e Policisë në rajonin e Pejës kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe po merret me rastin.