Plagë vdekjeprurëse ka marrë në kokë 6-vjeçari D.Ç nga fshati Berliq i Deçanit. Deri më tani prokuroria dhe policia nuk e dinë nëse në drejtim të tij nga pakujdesia ka shkrepur vëllai i tij 8-vjeçar apo vetë viktima gjatë kontaktit me armë.

Dyshimet e para të hetuesisë thonë se tragjedia ka ndodhur për shkak të pakujdesisë. Megjithatë, vdekjen e të miturit e ka konfirmuar policia dhe prokuroria, trupi i viktimës është dërguar në obduksion- për t’i sqaruar rrethanat e vdekjes.