Pas paralajmërimeve të shumta Loredan sjell videoklipin e ri ‘Labyrinth’.

Artistja me prejardhje kosovare ka publikuar këngën e saj më të re të cilën e ka sjellur edhe me klip.

Kënga mban titullin ‘Labyrinth’ dhe është punuar nga Dominik Braz Bittrich, ndërsa teksti është në gjuhën gjermane.