Sot është hapur Panairi i Vetëpunësimit 2019 në të cilin po marrin pjesë rreth 58 biznese. Ky panair është organizuar nga Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale bë bashkëpunimin me UNDP.

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skënder Reçica tha se bashkërisht me UNDP janë implementues të shumë projekteve që qytetarëve që regjistrohen në Agjencinë e Punësimit u është ofruar mundësi për punësim apo zhvillim të bizneseve të tyre.

Duke i inkurajuar qytetarët që të vizitojnë zyrat e Agjencisë tha se ngjarjet si kjo e panairit të sotëm tregojnë përkushtimin që kanë si Ministri për t’i përkrahur qytetarët e Kosovës.