Stjuardeska Ryanair dhe e dashura e saj në një autobus në Londër u sulmuan nga një bandë meshkujve, shkruan Daily Mail.

Melania Geymonat, 28 vjeç, hipi në autobus me të dashurën e saj amerikane Chris pas një mbrëmje në West Hampstead, ato u sulmuan nga një bandë meshkujsh pasiqë ato refuzuan të puthnin për argëtimin e tyre.

Fotot e treguara nga stjuardeska Ryanair dhe e dashura e saj Chris shihen që janë të mbuluara me gjak dhe në një gjendje të tmerrshme.